Psykoterapi, coaching og supervision

Psykoterapi. Jeg tilbyder psykoterapi til unge, voksne og familier i trygge rammer med fokus på dig og dine udfordringer. Udfordringerne kan være mange: Angst, depression, krise og traumer, belastningsreaktioner og stress, sværefølelser, sorg og tristhed, skam og skyld, manglende selvværd, konflikter, familierelationer og udfordringer, skolefravær. 

Du vil møde en dedikeret og professionel psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker med komplekse udfordringer og kan give dig den støtte, du har behov for, der hvor du er i dit liv lige nu. Det kan medvirke til at du får skabt nogle forandringer, der kan styrke dig og give dig større trivsel og livskvalitet. 

Min tilgang har fundament i det psykodynamiske felt, hvor jeg med respekt for det enkelte menneske arbejder med bagvedliggende årsager til klientens nuværende tilstand. Jeg inddrager elementer fra såvel det kognitive som det metakognitive og finder ressourcer til at kunne håndtere de udfordringer livet byder på. Jeg tilbyder ligeledes terapi til psykoterapeut-studerende. 

Supervision. Supervision tilbydes til dig, der ønsker at udvikle dig fagligt. Supervision er medvirkende til at aflaste og modvirke belastninger hos de mennesker, der arbejder med mennesker – og som skal forholde sig til deres smerte og udfordringer. Jeg tilbyder ligeledes supervision til psykoterapeut-studerende.

Dansk Psykoterapi Forening

Dansk Psykoterapeutforening er Danmarks største faglige fællesskab for psykoterapeuter. Foreningen arbejder for at sikre en høj kvalitet i det psykoterapeutiske arbejde – At forbedre vilkårene for psykoterapi og psykoterapeuter i Danmark – Og at gøre det nemt og trygt for alle at få hjælp fra en veluddannet og erfaren psykoterapeut. Heidi Østergaard har været medlem siden 2014. 

Prisliste

Klinik i Rødovre
Kontakt: Heidi Østergaard
Tlf.: 29 61 12 51
adm@advisorhr.dk

Booking foregår via telefon, email eller sms.